Stipendier 2015

[av_textblock]

[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Nu är det hög tid att ansöka om de stipendier som delas ut genom Örebro Konstskola. Dels har vi <strong>Björn Dahlberg-stipendiet</strong> som är på 7000 kr. Och dels har vi <strong>Nethouse-stipendiet</strong> som delas ut i samarbete med Nethouse Örebro för första gången i år. Det är på 20000 kr.

Björn Dahlberg-stipendiet delas ut till ”en talangfull och flitig elev som för närvarande är inskriven vid Örebro Konstskola”.

Nethouse-stipendiet delas ut till ”en eller flera konstnärer eller konststuderande som är eller har varit inskriven vid Örebro Konstskola. Denna konstnär ska genom <strong>engagemang, kompetens</strong> och <strong>ödmjukhet</strong> ha bidragit till ett kulturklimat som är <strong>lönsamt</strong> för oss alla.”

Man kan ansöka om båda dessa stipendier genom att skicka brev som innehåller cv och några bilder till Örebro Konstskola senast 24 april.
[/av_textblock]

[/av_one_full]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *