Örebro Konstskolas lärare och elever är ständigt aktuella med utställningar.

Just nu ställer Lennart Mossberg ut på Hallsbergs Konsthall (Bergööska huset) 20 januari – 14 februari. Öppet tis-ons 12.00-16.00, tors 16.00-19.00.

På Fellingsbro bibliotek ställer Alva och Anneli Wirsen Holm ut (Alva är andraårselev på skolan). De visar akvareller och linoleumsnitt. Det är snabba ryck – 3-4 februari kl 10.00-16.00 – så passa på.

Christina Råhlén, elev på skolan, ställer ut på Galleri Exposé i Örebro. Det är teckning och måleri. Vernissage 3 februari kl 12.00-15.00. Christina säger så här om sin konst:

”Med den fantastiska linjen, som verktyg, kommunicerar vi i princip allt vi har att säga. Du berättar, förklarar, beräknar. Jag är fascinerad över vårt språks tillkomst, hur det utvecklats, och hur det utvecklas. Detta ger avtryck i mina bilder, både i mitt måleri, mina tryck och mina teckningar.”