Ansökningsformulär

Instruktioner om hur ni skapar en pdf-fil för er ansökan finns under formuläret. Kom ihåg att döpa er pdf-fil till ert namn och personnummer på följande sätt: Efternamn_Förnamn_Personnr.pdf


Tillåtna filtyper: pdf.
Max filstorlek: 20mb.


Skapa en PDF

Ladda hem följande dokument och utgå från den när ni skapar er pdf-fil.

Ansökningsblankett.doc

Döp er pdf-fil till ert namn och personnummer på följande sätt: Efternamn_Förnamn_Personnr.pdf

Om du har Microsoft Office, Adobe Creative Suite, och liknande program, så kan du välja att ”Spara som…” PDF, alternativt exportera till PDF.

Om du har Adobe Reader, så kan du välja att skapa en PDF via funktionen ”Skapa Adobe PDF online”. Det är en en webbaserad tjänst med vilken du kan konvertera flera olika filtyper till PDF.
Välj Arkiv och Skapa Adobe PDF online, logga in med ditt Adobe-ID och lösenord, eller registrera dig för ett konto. Klicka på Konvertera en fil, bläddra och välj den fil du vill konvertera. Ange de alternativ du vill ha och klicka på Skapa PDF.

Om du har en PDF-skrivare installerad, så väljer du ”Skriv ut…” för att skriva ut till PDF. Till exempel MAC OS X har en PDF-skrivare inbyggd.

Om du inte har någon av ovanstående möjligheter, så kan du prova med detta:

PrimoPDF, www.primopdf.com
Ladda ner och installera programmet. När du vill skapa en PDF går du tillväga som om du skulle göra en utskrift av ditt dokument, men väljer PrimoPDF (som lägger sig som ett alternativ till skrivare) som ”skrivare” i stället.

Pdf995, www.pdf995.com
Ladda ner och installera programmet. Med Pdf995 kan du kombinera flera PDF-filer.

PDF Online, www.pdfonline.com/
Du kan skapa en PDF online utan att installera något program. Du behöver skapa ett konto och ange en mailadress dit filen skickas. Du kan skapa en PDF åt gången, och sedan lägga samman två PDF:er till en.

Share